« Terug naar vorige pagina

Vacature Apothekersassistente

Het team van Apotheek Reeuwijk is op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde

 Apothekersassistente m/v
18-36 uur per week 

Wat ga je doen?

Wij zouden het leuk vinden wanneer je ons team komt versterken en samen met je collega’s zorgt voor een optimale farmaceutische dienstverlening aan onze cliënten.
Je bent als apothekersassistente bij onze apotheek een belangrijke zorgverlener voor het bewaken, controleren en het uitgeven van genees- en zelfzorgmiddelen. Daarbij geef je ook voorlichting aan onze cliënten over deze middelen en de eventuele bijwerkingen.  

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit een apotheker en zes apothekersassistenten. We zijn gevestigd in het gezondheidscentrum van Reeuwijk. Daar bevinden zich ook een huisartsenpraktijk, een fysiotherapeut, een podotherapeut en de thuiszorg. Naast vakmanschap en samenwerking, staat het plezier in het dagelijks werk bij ons voorop.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke werksfeer in een team met enthousiaste collega’s, bieden we je uiteraard een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO apotheekmedewerkers.

Wat neem je mee?

Weet je van aanpakken, neem je initiatief, ben je communicatief vaardig, hartelijk naar onze cliënten en bovendien flexibel ingesteld? Heb je ervaring met Pharmacom en is je vakkennis up-to-date? Dan zijn alle basis ingrediënten aanwezig om ons team te komen versterken.
Neem dus snel contact met ons op!

Wil jij deze leuke baan als Apothekersassistente ? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur dan een mailtje met je CV naar de heer Imtiaaz Baboe, gevestigd Apotheker. Zijn mail adres: info@apotheekreeuwijk.nl Heb je eerst nog vragen? Bel hem dan gerust: 0182-39 20 42

Apotheek Reeuwijk is onderdeel van Appertijn Apotheken, een samenwerkingsverband van een zestal apotheken:
Gouda: Apotheek Heerkens – Apotheek Rond – Apotheek Gouda Noord met een Apotheek Service Punt in Gouderak – Reeuwijk: Apotheek Reeuwijk – Bergambacht: Apotheek Bergambacht – Den Haag: Apotheek Prins Hendrikplein
Neem ook een kijkje bij een van onze andere apotheken in Gouda, Reeuwijk, Bergambacht of Den Haag via www.appertijnapotheken.nl . Ook daar vind je onze vacatures.