« Terug naar vorige pagina

24/7 Afhaal-automaat

Vanaf 8 maart kunt u bij ons 24 uur per dag medicijnen afhalen. Aan de zijkant van ons pand bevindt zich de nieuwe afhaal-automaat. Heeft u geen tijd om tijdens de openingsuren naar de apotheek te komen of komt ons bezorgingstijdstip u slecht uit? Dan is de afhaal- automaat voor u een ideale oplossing.

Als uw medicijnen worden klaargelegd in de afhaal-automaat, ontvangt u van ons een SMS-berichtje en/of een email met een persoonlijke afhaalcode. Die code toetst u in bij de afhaal-automaat.

In de video hieronder wordt ook uitgelegd hoe het afhalen via de afhaal-automaat precies werkt. Wanneer krijgt u een bericht en wat doet u met de code, hoe werkt de afhaal-automaat?

De voordelen op een rijtje:

  • Het gebruik van de afhaal-automaat voor uw medicijnen is gratis
  • Het bespaart bovendien eventuele wachttijd bij de balie
  • U kunt een aantal zelfzorgproducten zoals paracetamol verkrijgen via de afhaal-automaat. U rekent deze dan direct af met de ingebouwde pinautomaat. 

Herhaalreceptuur leggen we standaard klaar in de afhaal-automaat. Als u een medicijn voor het eerst krijgt, of als het langer dan een geleden is dat u het heeft gehad, dan leggen we dit klaar in de apotheek.

Wilt u die toch liever afhalen aan de balie, of kiezen voor bezorging, belt u dan even met ons. U bepaalt zelf of u het standaard of eenmalig wilt aanpassen.

Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden en producten met afmetingen groter dan een schoendoos, kunnen niet via de afhaal-automaat worden afgehaald.

Als u gebruik wilt maken van de afhaal-automaat, dient uw email-adres en mobiel telefoonnummer bij ons bekend te zijn. Is dat niet het geval, geeft u dit dan aan ons door, ook bij wijzigingen.

Aanmelding Pharmaself

Vul onderstaande gegevens in om u aan de te melden voor het gebruik van onze Pharmaself24. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie ophalen. U hoeft zich maar één keer aan te melden. Geef uw mobiel nummer en/of e-mailadres aan ons door via onderstaand formulier. Deze zullen wij gebruiken om u een afhaalbericht te versturen. In dit bericht staat een 6-cijferige ophaalcode en deze is 3 dagen geldig. U kunt dit ook aan iemand anders geven die de medicijnen kan komen ophalen voor u.

  • DD dash MM dash JJJJ